Tjestenina s kruškama i gorgonzolom

Ukusna kremasta tjestenina.

Tjestenina s kruškama i gorgonzolom

00:20

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. U tavi zagrijte ulje i maslac. Dodajte luk i češnjak i dinstajte nekoliko minuta.

Dodajte temeljac i vino. Kuhajte oko 5 minuta. Dodajte sir i kuhajte, neprestano miješajući dok se ne rastopi.

Dodajte kiselo vrhnje i kruške i kuhajte oko 2 minute. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Veganski keksići s čokoladom
Rižoto s koprivom
Džem od smokava i malina
Palačinke s borovnicama
Pastrva s povrćem
Zdravi tuna burger
Pita od jagoda i jabuka
Zobene pahuljice s voćem
© 2025 Zdravi recepti