Tjestenina s keljom i šampinjonima

Kelj je jako dobar izvor bakra i mangana.

Tjestenina s keljom i šampinjonima

00:35

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite da stoji sa strane.

U velikoj tavi zagrijte ulje, dodajte luk i šampinjone. Kuhajte 5 do 6 minuta. Dodajte češnjak, sol, papar i crvenu papriku. Dobro promiješajte i dodajte polovicu kelja i 1/4 šalice vode. Poklopite i kuhajte oko 3 minute.

Uklonite s vatre, dodajte preostali dio kelja i vode, poklopite i pustite da stoji 3 do 5 minuta. Dodajte tjesteninu, promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Zapečena tjestenina s brokulom
Nektarine s pikantnom ricottom
Smoothie od jagoda i borovnica
Svinjski kotleti s limunom i češnjakom
Losos u marinadi od meda i đumbira
Sladoled od kave na štapiću
Kruške u crnom vinu
Čokoladne kocke s tikvicama
© 2025 Zdravi recepti