Tjestenina s keljom i ricottom

Kelj je jako dobar izvor kalcija, kalija i bakra.

Tjestenina s keljom i ricottom

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte češnjak i dinstajte ga oko 45 sekundi. Dodajte vodu, tjesteninu, limunovu koricu i sok. Kuhajte dok ne proključa, dodajte kelj i sol. Smanjite vatru, poklopite i kuhajte oko 10 minuta.

U međuvremenu pomiješajte ricottu, parmezan i krem sir. Kada tjestenina omekša, dodajte smjesu od ricotte, sol, papar i dobro promiješajte.

Ostali recepti

Irska čokoladna torta
Goveđi odresci s mahunama
Smoothie od bobičastog voća i limuna
Pogačice s voćem
Tjestenina u umaku od povrća i mozzarella sira
Čokoladne zobene palačinke
Smoothie od banane i jagoda
Mirisna janjetina sa začinima
© 2025 Zdravi recepti