Tjestenina s keljom i gljivama

Ručak koji će vas osvojiti.

Tjestenina s keljom i gljivama

00:30

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite i stavite sa strane.

U međuvremenu rastopite 1 žlicu maslaca. Dodajte luk i kuhajte ga dok ne omekani. Uklonite s vatre i ostavite sa strane.

Rastopite 2 žlice maslaca u loncu i kuhajte gljive dok ne omekane. Posolite i dobro promiješajte. Dodajte 1/2 šalice temeljca. Vratite lonac s lukom na vatru i dodajte kelj. Dodajte 1 šalicu temeljca i kuhajte oko 8 minuta, dok kelj ne omekani. Dodajte u smjesu gljive, dodajte papar i muškatni oraščić.

U tjesteninu umiješajte smjesu od kelja i gljiva, dodajte ovčji sir i grčki jogurt, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Sočna svinjetina
Tjestenina od šparoga i limuna
Smoothie protiv nadutosti
Zapečena tilapija
Topli kompot od brusnica
Pileća prsa u umaku od senfa
Šunka s jajima (Sonoma dijeta)
Salata od kuskusa i povrća
© 2025 Zdravi recepti