Tjestenina s kavijarom

Počastite se raskošnom večerom.

Tjestenina s kavijarom

00:20

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte u lagano slanoj kipućoj vodi dok ne bude al dente. Zatim sve ocijedite, ali zadržite malo vode u kojoj ste kuhali tjesteninu i dodajte maslac.

Rasporedite u male skupine koje nalikuju vrtlozima na 4 mala tanjura za posluživanje.

Stavite malo kavijara u centar tih vrtloga, a zatim posipajte vlasac preko svega.

Svaku porciju ukrasite s dva prepeličja jaja i kriškom limuna.

Ostali recepti

Humus od bundeve
Salata s piletinom, kvinojom i šparogama
Ražnjići od tikvica i breskve
Zapečeni krumpiri punjeni povrćem
Domaći tzatziki umak
Palačinke sa svježim sirom
Tuna u umaku od krastavaca
Ferrero Rocher muffini
© 2025 Zdravi recepti