Tjestenina s bundevom

Kremasta, zdrava i ukusna.

Tjestenina s bundevom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Ravnomjerno poslažite bundevu i luk. Pospite maslinovim uljem, solju i paprom i pecite oko 30 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite sa strane.

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i pomiješajte s bundevom, lukom i sirom. Dodajte bosiljak i parmezan. Ako je potrebno, dodajte malo vode u kojoj se tjestenina kuhala.

Ostali recepti

Energični smoothie
Muffini s orasima i đumbirom (prehrana za krvnu grupu AB)
Napitak od kurkume, limuna i meda za imunitet
Tjestenina s ružmarinom, češnjakom i limunom
Smoothie od špinata, manga i meda
Losos u azijskoj marinadi
Tost s brusnicama i pistacijama
Sendvič s piletinom i avokadom
© 2025 Zdravi recepti