Tjestenina s bundevom

Kremasta, zdrava i ukusna.

Tjestenina s bundevom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Ravnomjerno poslažite bundevu i luk. Pospite maslinovim uljem, solju i paprom i pecite oko 30 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite sa strane.

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i pomiješajte s bundevom, lukom i sirom. Dodajte bosiljak i parmezan. Ako je potrebno, dodajte malo vode u kojoj se tjestenina kuhala.

Ostali recepti

Tjestenina s tri vrste sira
Francuski tost
Punjene crvene paprike
Muffini od riccotte i kakaa
Palačinke s limunom i ricottom
Tjestenina s povrćem i feta sirom
Topli sendvič
Svinjski kotleti u marinadi od meda i soje
© 2025 Zdravi recepti