Tilapija u bijelom vinu

Sočna, ukusna i jednostavna za pripremu.

Tilapija u bijelom vinu

00:30

Sastojci:

Priprema

U velikoj tavi zagrijte ulje. Dinstajte luk 2 minute. Dodajte češnjak i dinstajte oko 30 sekundi. Dodajte malo soli, rajčice i lovor, poklopite i smanjite vatru na najmanje. Kuhajte oko 10 minuta, povremeno miješajući.

Dodajte vino i temeljac. Pustite da proključa i kuhajte 1 do 2 minute. Dodajte tilapiju, prelijte ih limunovim sokom, posolite i popaprite. Poklopite i kuhajte 10 minuta.

Ostali recepti

Vruća čokolada s cimetom i kokosom
Čokoladni energetski smoothie s ciklom
Ljetna salata od smokvi
Sok od limuna, limete i lavande
Začinjene sardine sa salatom od naranči i maslina (Dijeta Jona Gabriela)
Autentični talijanski tiramisu
Čokoladni kolač s voćem
Odresci od oslića
© 2025 Zdravi recepti