Tilapija u bijelom vinu

Sočna, ukusna i jednostavna za pripremu.

Tilapija u bijelom vinu

00:30

Sastojci:

Priprema

U velikoj tavi zagrijte ulje. Dinstajte luk 2 minute. Dodajte češnjak i dinstajte oko 30 sekundi. Dodajte malo soli, rajčice i lovor, poklopite i smanjite vatru na najmanje. Kuhajte oko 10 minuta, povremeno miješajući.

Dodajte vino i temeljac. Pustite da proključa i kuhajte 1 do 2 minute. Dodajte tilapiju, prelijte ih limunovim sokom, posolite i popaprite. Poklopite i kuhajte 10 minuta.

Ostali recepti

Smoothie od kruške, avokada i limuna
Zdrave bezglutenske okruglice s tri sastojka
Smoothie od čokolade i kikirikija
Bruschette s gljivama i za’atar začinom
Zobena kaša s voćem i orašastim plodovima
Pita od trešanja
Salata od šparoga i slanutka
Palačinke od limuna s preljevom od borovnica
© 2025 Zdravi recepti