Tilapija s povrćem

Riba pohana u smjesi badema i parmezana.

Tilapija s povrćem

00:20

Sastojci:

Priprema

U blenderu sameljite bademe.

Pomiješajte mljevene bademe, krušne mrvice, parmezan, origano, prstohvat soli i papra.

Stavite brašno u drugu posudu.

Zagrijte 2 žlice maslaca i popecite tikvice, rajčice i crvenu papriku oko 5 minuta. Začinite solju i paprom. Stavite na stranu.

Zagrijte preostale 2 žlice maslaca.

Svaki file uvaljajte u brašno, umočite u smjesu od jaja, a zatim konačno uvaljajte u smjesu s bademima.

Ribu pržite na maslacu 3 minute sa svake strane.

Stavite ribu preko povrća i poslužite s kriškama limuna.

Ostali recepti

Tjestenina s keljom i šampinjonima
Slani kolač od hrskavih krumpirića i slanine
Tjestenina sa špinatom i maslinama
Patka s umakom od šumskog voća
Vafli s karameliziranim voćem
Bruschetta s toplom rajčicom
Bruschette s dimljenim lososom
Niskokalorični tiramisu za zdravo osvježenje!
© 2025 Zdravi recepti