Teleći kotleti s gljivama

Sama pomisao na ovakav kotlet vas mora učiniti nervoznima!

Teleći kotleti s gljivama

01:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170 ° C.

Rastopite margarin ili maslac u velikoj tavi. Dodajte teleće kotlete i pecite ih na jakoj vatri taman dok dobiju tamniju boju. Prenesite ih u vatrostalnu zdjelu.

U istoj tavi zdinstajte luk. Dodajte sve preostale sastojke osim peršina. Pokrijte tavu i kuhajte na 5 minuta.

Prelijte smjesu preko kotleta. Pokrijte vatrostalnu zdjelu i pecite u pećnici na sat vremena.

Pospite peršinom prije posluživanja.

Poslužite vruće.

Ostali recepti

Džem od jagoda i chia sjemenki
Piletina u marinadi od meda, češnjaka i đumbira
Kremasti složenac od tune i tjestenine
Zapečena bundeva sa slanutkom i avokadom
Muffini od naranče
Marinirana piletina s povrćem
Salata sa šipkom i špinatom
Smoothie od avokada i bobičastog voća
© 2025 Zdravi recepti