Teleće šnicle u marinadi od češnjaka

Začinjena teletina koja će vam se otopiti u ustima.

Teleće šnicle u marinadi od češnjaka

00:40

Sastojci:

Priprema

U srednje velikoj zdjeli pomiješajte ocat, umak od soje, češnjak, med, maslinovo ulje, mljeveni crni papar, Worcestershire umak, sol i crvenu papriku.

Stavite šnicle u plitku staklenu posudu s marinadom i okrećite ih kako bi se dobro obložile. Za optimalan okus, dobro utrljajte marinadu u meso. Pokrijte i marinirajte u hladnjaku na dan do dva.

Zagrijte roštilj između srednje visoke do visoke topline.

Lagano nauljite rešetke roštilja. Pecite šnicle 7 minuta po strani, ili do željene razine. Odbacite ostatak marinade.

Ostali recepti

Kruh od banane i orašastih plodova
Smoothie od malina i lanenih sjemenki
Pečena riba na grčki način
Quiona s proljetnim povrćem
Tjestenina s brokulom i parmezanom
Čokoladni sufle
Pita s brusnicama
Piletina s medom i limunom
© 2025 Zdravi recepti