Teksaška salsa

Ukusan umak za različite vrste jela.

Teksaška salsa

00:15

Sastojci:

Priprema

Luk, peršin, jalapeno paprike i češnjak stavite u blender. Dodajte sok i koricu od limuna, sol i šećer. Miksajte dok smjesa ne postane kompaktna.

Dodajte pelate i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna, ali ne previše. Ako je smjesa previše gusta, dodajte malo soka od rajčice. Salsu možete poslužiti toplu ili hladnu.

Ostali recepti

Tortilje s piletinom i paprikom
Bijela riba u pećnici na mediteranski način
Energetski napitak za jačanje imuniteta
Čokoladni mousse s avokadom
Hrskavi oslić u kokosovom mlijeku
Rižoto s gljivama
Napitak od kurkume i maslinovog ulja za ublažavanje alergija i astme
Bezglutenski kruh od sjemenki i orašastih plodova
© 2025 Zdravi recepti