Tartar od tune

Brzo, fino i zdravo.

Tartar od tune

00:10

Sastojci:

Priprema

Tunu narežite na sitne komade. Stavite u zdjelu i pustite da stoji sa strane.

U drugu zdjelu pomiješajte sok od limuna, maslinovo ulje, sol i papar. Dodajte začine u tunu i dobro promiješajte. Kušajte i po potrebi još začinite.

Tunu prekrijte plastičnom folijom i pustite da stoji najmanje 15 minuta prije posluživanja. Nemojte pustiti da predugo stoji jer će tuna zbog limunovog soka izgubiti svoj specifičan okus.

Ostali recepti

Veganski pesto bez ulja
Zobene pahuljice s jagodama, malinama i borovnicama
Smoothie od đumbira, banane i špinata
Losos s pireom od graška
Smoothie od jogurta i mente
Marinirani fileti lososa sa salatom od leće
Pileći temeljac
Domaći sirarcha umak
© 2025 Zdravi recepti