Tapenada od crnih maslina

Pikantan umak s maslinama, kaparima i inćunima možete poslužiti uz tjesteninu ili uz bruschette.

Tapenada od crnih maslina Izvor slike: 123RF

00:20

Sastojci:

Priprema

  1. Štapnim mikserom usitnite crne masline, kapare, inćune, maslinovo ulje i vinski ocat.
  2. Začinite crnim paprom po ukusu, te još jednom promiješajte.
  3. Prije posluživanja pospite listićima majčine dušice.

Čuvajte u hladnjaku do 3 dana.

Ostali recepti

Zobene pahuljice s malinama i lanenim sjemenkama
Voćni frape
Smoothie za hladnije dane
Cappuccino prutići
Zobene pahuljice sa chia sjemenkama i borovnicama
Zobene palačinke s borovnicama
Pita od poriluka s mljevenim mesom
Zobene pahuljice sa chia sjemenkama
© 2025 Zdravi recepti