Talijanska piletina s rajčicom

Ukusna niskokalorična piletina.

Talijanska piletina s rajčicom

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Pršut pecite oko 2 minute dok ne postane hrskav. Stavite sa strane.

Luk, češnjak i bilje prepržite na oko 3 minute. Stavite pileća prsa, začinite paprom i pecite 5 minuta preko srednje jake vatre. Okrenite piletinu i pecite dok se luk ne karamelizira na dnu posude. Izvadite piletinu i stavite na tanjur.

Promiješajte i zalijte vinom. Kuhajte oko 2 minute.

Smanjite vatru, vratite pršut i umiješajte rajčicu i gljive. Pokrijte i kuhajte 15 do 20 minuta. Vratite piletinu na tavu i kuhajte oko 15 minuta.

Energetska vrijednost:

262

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Domaći ajvar
Losos sa šparogama u umaku od senfa i meda
Sladoled od manga od 3 sastojka!
Napitak protiv anksioznosti i stresa
Bourbon losos
Smoothie od jagoda, jogurta i banane
Puretina s češnjakom
Smoothie od dinje za fit tijelo
© 2025 Zdravi recepti