Nazad na početnu

Tajlandska piletina s bosiljkom

Jednostavan recept koji oduševljava!

00:20
4 osobe
Lako

Nutritivne vrednosti

Kalorije 210
Ukupno masti 8g
Kolesterol 85mg
Natrij 430mg
Ukupno ugljikohidrata 3g
Proteini 32g

Sastojci

  • 4 komada pilećih prsa bez kostiju
  • 1 žlica canola ili sojinog ulja
  • 3 sitno nasjeckana režnja češnjaka
  • 2 sitno nasjeckane crvene ili zelene jalapeno paprike
  • 1 žlica soja sosa
  • 1 žličica šećera
  • 1 / 4 šalice nasjeckanog svježeg bosiljka
  • 1 žlica nasjeckanog svježeg lišća mente
  • 1 žlica nasjeckanog prženog kikirikija

Priprema

Priprema

Izrežite svaki komad piletine na 4 komada.

Zagrijte ulje i pecite piletinu, češnjak i papriku 8 do 10 minuta, povremeno miješajući. Dodajte umak i šećer. Pospite s bosiljkom, mentom i kikirikijem.

Energetska vrijednost

210