Tajlandska govedina sa salatom

Govedina umotana u salatu za 2 osobe.

Tajlandska govedina sa salatom

00:25

Sastojci:

Priprema:

1. Zagrijati roštilj ili roštilj tavu na visokoj temperaturi na 5 minuta. Natrljajte odrezak sa solju i paprom te ga stavite peći. Pecite oko 4 minute sa svake strane. Neka odstoji 5 minuta.

2. Kombinirajte chili, riblji umak i sok od jedne limete u tavi na laganoj vatri.

3. Izrežite odrezak na tanko i izlijte polovicu toplog umaka preko njega. Izrežite papriku, peršin, luk, mrkvu, zelenu salatu i ostatak umaka. Koristite listove salate kao tortilje i zamotajte odrezak s ostalim sastojcima. Umak stavite na vrh.

Energetska vrijednost:

290

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Kremasta tjestenina od šampinjona i češnjaka
Kuhana piletina s divljom rižom (prehrana za krvnu grupu 0)
Potplećnjak ili ribeye odrezak s madagaskarskim umakom
Super smoothie od bobičastog voća
Sirove jesenske okruglice
Dimljena puretina u tortiljama
Čokoladni energetski smoothie s ciklom
Jogurt torta
© 2025 Zdravi recepti