Svitak od špinata

Pozovite društvo i ugodno ih razveselite

Svitak od špinata

00:30

Sastojci:

Za nadjev:

Priprema:

Šampinjone tanko narezati, popržiti, začiniti i ohladiti. Špinat blanširati, ocijediti i dobro usitniti. Umiješati muškatni oraščić, maslac, sol, papar i žumanjak. Bjelanjak istući u čvrsti snijeg, lagano izmiješati i smjesu izliti u nauljen pleh i peći na 220 stupnjeva oko 12 minuta, s preostalim začinima raspodijeliti po biskvitu od špinata i zarolati.

Ostali recepti

Pastrva s povrćem
Muffini s nutellom
Salata od slanutka, grejpa i špinata
Losos na japanski i riža s avokadom
Polpete od tikvica
Cezar salata sa škampima
Ledeni čaj od lubenice
Lagani složenac od tikvica
© 2025 Zdravi recepti