Svitak od špinata

Pozovite društvo i ugodno ih razveselite

Svitak od špinata

00:30

Sastojci:

Za nadjev:

Priprema:

Šampinjone tanko narezati, popržiti, začiniti i ohladiti. Špinat blanširati, ocijediti i dobro usitniti. Umiješati muškatni oraščić, maslac, sol, papar i žumanjak. Bjelanjak istući u čvrsti snijeg, lagano izmiješati i smjesu izliti u nauljen pleh i peći na 220 stupnjeva oko 12 minuta, s preostalim začinima raspodijeliti po biskvitu od špinata i zarolati.

Ostali recepti

Smoothie od bobica za regeneraciju kože
Rižoto s tunom i maslinama
Oslić zapečen s parmezanom
Tjestenina s tikvicama i slanutkom
Voda od bamije
Bezglutenski čokoladni raj
Zdrave proteinske pločice
Rajčice punjene tunom
© 2025 Zdravi recepti