Svinjsko pečenje s pivom i grahom

Od ovoga će vam ostati osmjeh na licu barem dva dana!

Svinjsko pečenje s pivom i grahom

05:30

Sastojci:

Priprema

Prethodno zagrijte pećnicu na 150 stupnjeva C.

U velikoj tavi na srednje visokoj toplini, lagano popecite but sa svih strana, na oko 10 minuta. Stavite meso u veliki lim za pečenje. Prelijte grahom, pivom i rajčicama. Rasporedite luk, kozjak, češnjak, lovor i grančice ružmarina oko pečenja te začinite sa soli i paprom.

Poklopite i pecite na 4 sata. Podignite temperaturu na 220 stupnjeva C i pecite još jedan sat.

Ostali recepti

Složenac od jabuke i brusnice
Varivo od češnjaka, kelja i kurkume
Smoothie od kokosa i banane protiv prehlade
Domaći jabučni ocat
Govedina teriyaki
Varivo od kelja i graha
Smoothie s čokoladom za ublažavanje PMS-a
Kompot od borovnica i kokosovog šećera
© 2025 Zdravi recepti