Svinjski odresci u limunsko-biljnoj marinadi

Odlični svinjski odresci za šest osoba!

Svinjski odresci u limunsko-biljnoj marinadi

00:30

Sastojci:

Priprema

U velikoj plastičnoj posudi, pomiješajte sok od limuna, ulje, češnjak, sol, origano i papar. Stavite odrezak u posudu, zatvorite i držite u frižideru na minimalno 2 sata ili preko noći. Često okrećite posudu kako bi distribuirali marinadu.

Zagrijte roštilj na visoku toplinu.

Uklonite odreske iz posude i prebacite preostalu marinadu u lonac za umake. Dovedite marinadu do vrenja, maknite s vatre i stavite sa strane.

Lagano nauljite rešetke roštilja. Pecite odreske na 5 do 7 minuta po strani, često ih premazujući s kuhanom marinadom.

Ostali recepti

Kolač s kruškama i bademima
Umak „tisuću otoka“
Tjestenina s ružmarinom, češnjakom i limunom
Juha od batata i jabuke
Salata od krastavaca s pčelinjim polenom
Medeni lješnjak keksi
Isprobajte ovaj senzacionalni cheesecake od čerimoje!
Topla čokolada
© 2025 Zdravi recepti