Svinjski kotleti u umaku od jabuka

Sočni kotleti u ukusnom umaku.

Svinjski kotleti u umaku od jabuka

00:45

Sastojci:

Priprema

Osušite kotlete i začinite ih solju i paprom. Zagrijte ulje na tavi, pecite kotlete dok ne poprime zlatno smeđu boju. Uklonite ih s vatre i ostavite sa strane.

Dodajte maslac, luk, češnjak, gljive i jabuku. Kuhajte 5 do 10 minuta. Dodajte sok od jabuke, pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 15 minuta.

Dodajte temeljac, pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 10 minuta. Dodajte vrhnje za kuhanje i dobro promiješajte.

Ostali recepti

Ljetna detoksikacijska salata
Piletina u umaku od soje i meda
Punjeni krumpir
Pileći Chow Mein (dijeta 5 faktora)
Smoothie od jabuke i cimeta za ravan trbuh
Smoothie od špinata i kokosovog mlijeka
Tuna s gospinom travom i majčinom dušicom
Napitak od češnjaka i đumbira koji smanjuje krvni tlak
© 2025 Zdravi recepti