Izmamite osmijehe gostima s ovim fantastičnim kotletima!
Sastojci:
Zagrijte pećnicu na 190 ° C.
Pospite kotlete s lukom u prahu na obje strane i stavite ih na stranu.
U srednje velikoj tavi zagrijte umak od brusnice, smeđi šećer, đumbir, muškatni oraščić i 2 žlice vode na oko 2 minute, taman dok se umak od brusnice ne rastopi.
Stavite mrkve u veliku vatrostalnu zdjelu, a zatim raspodijelite kotlete preko mrkvi. Žlicom ravnomjerno raspodjelite umak od brusnice preko kotleta.
Pokrijte i pecite u pećnici oko 45 minuta, sve dok se svinjetina temeljito ne ispeče.
Izvadite kotlete na tanjur za posluživanje i posujte mrkve preko njih.
Prelijte preostali umak iz vatrostalne zdjele u srednje veliku tavu.
Pomiješajte kukuruzno brašno s 1 žlicom vode. Dodajte smjesu u tavu i kuhajte na dvije minute miješajući, taman dok se umak zgusne.
Žlicom ravnomjerno rasporedite preko kotleta i pospite peršinom.
Poslužite odmah.