Svinjski kotleti u umaku od borovnica

Savršena kombinacija.

Svinjski kotleti u umaku od borovnica

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Svinjske kotlete dobro istucite, popaprite i posolite. Stavite ih na lim za pečenje, pouljite i pecite oko 45 minuta.

U međuvremenu u loncu pomiješajte borovnice i sok od limuna. Kuhajte, neprestano miješajući, dok smjesa ne postane glatka. Dodajte med i dobro promiješajte. Držite na toplom dok se meso ne ispeče.

Izvadite meso iz pećnice i pustite da stoji barem 5 minuta prije posluživanja. Prelijte umakom i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie od borovnica i breskve
Tjestenina s graškom i piletinom
Marinirani losos na tavi
Juha s graškom i račićima
Tuna s tikvicama i kaparama
Pileća juha s kukuruzom (bez laktoze)
Kolač od naranče
Čokoladni snovi
© 2025 Zdravi recepti