Svinjetina s ananasom i rižom (Dijeta za bokove i bedra)

Lagani i hranjivi obrok.

Svinjetina s ananasom i rižom (Dijeta za bokove i bedra)

00:30

Sastojci:

Priprema

Izrežite svinjski odrezak u trake i pržite bez ulja u woku 2 do 3 minute. Dodajte nasjeckani luk i gljive, kuhajte 1 minutu. Dodajte klice i nekoliko malih komadića ananasa. U zdjeli pomiješajte sok od ananasa, ocat i rajčicu. Dodajte u wok, dobro promiješajte i prokuhajte. Poslužite odmah uz kuhanu basmati rižu.

Ostali recepti

Lagana torta
Hladna salata sa tunom i tortellinima
Piletina u umaku od šampinjona
Piletina u korici od oraha i ružmarina
Piletina u umaku od naranče i đumbira
Pahuljasti slani keksi s vrhnjem
Janjeće pljeskavice punjene kozjim sirom
Kolač od naranče i bijele čokolade
© 2025 Zdravi recepti