Nazad na početnu

Svinjetina s ananasom i rižom (Dijeta za bokove i bedra)

Lagani i hranjivi obrok.

00:30
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 75g nemsnog svinjskog odreska
  • 1/2 crvenog luka
  • 25g gljiva
  • 50g svježih klica graha
  • 2 žlice soka od ananasa
  • 1 žličica jabučnog octa
  • 2 žličice nasjeckane rajčice
  • 55 g riže

Priprema

Priprema

Izrežite svinjski odrezak u trake i pržite bez ulja u woku 2 do 3 minute. Dodajte nasjeckani luk i gljive, kuhajte 1 minutu. Dodajte klice i nekoliko malih komadića ananasa. U zdjeli pomiješajte sok od ananasa, ocat i rajčicu. Dodajte u wok, dobro promiješajte i prokuhajte. Poslužite odmah uz kuhanu basmati rižu.