Švedski čokoladni kolač

Jednostavan recept za odličnu čokoladnu tortu!

Švedski čokoladni kolač

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pospite kalup za pečenje promjera 22cm krušnim mrvicama.

Pomiješajte rastopljeni maslac sa šećerom i vanilin šećerom. Dodajte jaja, jedno po jedno, i dobro izmiješajte.

Pomiješajte brašno, kakao i sol. Dodajte u mokre sastojke i dobro izmiješajte.

Pecite 15 do 20 minuta dok torta ne dobije koricu ali je mekana u sredini. Poslužite kada se potpuno ohladi.

Ostali recepti

Meksička avokado juha
Savršene čokoladne kocke
Japanska salata od krastavaca
Zapečene mrkve premazane medom
Piletina s artičokama i pancetom
Torta s glazurom od naranče
Čokoladni muffini sa čokoladnom glazurom
Kruh od banane, tikvica i borovnica
© 2025 Zdravi recepti