Tradicionalni desert kojeg svi volimo.
Sastojci:
U zdjelu stavite sve sastojke za tijesto i dobro mijesite dok tijesto ne postane kompaktno. Stavite ga na pouljeni tanjur i pustite da stoji u hladnjaku oko 1 sat.
U međuvremenu namočite grožđice u vodu i pustite da stoje oko 30 minuta. Ocijedite ih i ostavite sa strane.
Jagode ogulite i nasjeckajte na tanke kriške. Stavite ih u zdjelu, dodajte grožđice, krušne mrvice, sok i koricu od limuna, šećer, cimet, muškatni oraščić, vanilin šećer i brašno. Sve dobro promiješajte.
Rastopite maslac u tavi i zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
Izvadite tijesto ih hladnjaka i razvucite ga tako na svim mjestima bude jednako tanak.
Polovicom rastopljenog maslaca premažite tijesto, rasporedite nadjev i pažljivo zarolajte. Tijesto na kraju premažite preostalim maslacem, stavite na lim i pecite 30 do 35 minuta.