Španjolska piletina s bademima

Sočna i bogato začinjena.

Španjolska piletina s bademima

00:30

Sastojci:

Priprema

S pilećih zabataka uklonite kožicu. Posolite, popaprite i utrljajte ih u krušne mrvice. Zagrijte ulje u tavi i pržite piletinu 2 minute sa svake strane.

Premjestite piletinu u lonac, dodajte luk i kuhajte, povremeno miješajući, 10 do 12 minuta. Po potrebi dodajte još ulja.

Dodajte 1 šalicu tople vode i vino. Dodajte bademe i kuhajte, povremeno miješajući, 15 do 20 minuta.

Ostali recepti

Kroketi od graha
Zeleni smoothie od špinata i kelja
Smoothie od avokada i bobičastog voća
Proljetna juha s kus kusom i povrćem
Čokoladni kruh s bananom i jagodama
Lignje punjene quinoom
Piletina sa senfom i javorovim sirupom
Kolač od naranče i bijele čokolade
© 2025 Zdravi recepti