Špageti s vongolama

Zanimljiv i neobičan način pripreme tjestenine.

Špageti s vongolama

00:20

Sastojci:

Priprema

Fino isjeckamo sve začine. Pripremimo sve ostale namirnice i posudu za prigotovljavanje. Skuhamo špagete "al dente".

Vongole popržimo na maslinovom ulju. Dodamo sjeckani češnjak, peršin i zalijemo vinom. Kada vino ukuha, dodamo sol i papar. Kuhane špagete pomiješamo sa umakom da se dobro ugriju i dodamo ribljeg temeljca. Poslužimo dok je vruće.

Ostali recepti

Punjeni kroketi od krumpira
Smoothie od kelja i voća
Smoothie od špinata i ananasa
Kolač od grožđica i datulja
Kolač od jagoda i badema
Losos sa senfom i medom
Muffini od suhih šljiva i oraha
Tjestenina s limunom i češnjakom
© 2025 Zdravi recepti