Špageti s vongolama

Zanimljiv i neobičan način pripreme tjestenine.

Špageti s vongolama

00:20

Sastojci:

Priprema

Fino isjeckamo sve začine. Pripremimo sve ostale namirnice i posudu za prigotovljavanje. Skuhamo špagete "al dente".

Vongole popržimo na maslinovom ulju. Dodamo sjeckani češnjak, peršin i zalijemo vinom. Kada vino ukuha, dodamo sol i papar. Kuhane špagete pomiješamo sa umakom da se dobro ugriju i dodamo ribljeg temeljca. Poslužimo dok je vruće.

Ostali recepti

Osvježavajući sok od lubenice
Teriyaki tofu s mladim lukom i rižom
Tortilje s grahom i vrhnjem
Salata od oraha, jabuka i špinata
Pekmez od marelica
Tortilja s krumpirom i dimljenom paprikom
Smoothie od kave, banane i kikirikija
Probiotski zimski smoothie
© 2025 Zdravi recepti