Sočni šampinjoni

Ukusne gljive u bijelom vinu i češnjaku.

Sočni šampinjoni

00:25

Sastojci:

Priprema

Gljive očistite i nasjeckajte. Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i dinstajte ga 4 do 5 minuta. Dodajte češnjak i gljive i dinstajte 5 do 6 minuta.

Dodajte vino i senf, pospite origanom, solju i paprom i kuhajte 4 do 5 minuta, dok gljive ne omekšaju, a vino ne ispari. Poslužite gljive kao prilog.

Ostali recepti

Lazanje od špinata
Rižoto s dinjama
Osvježavajući kolač s jagodama
Topli sendvič sa šunkom, sirom i šampinjonima
Tortilje punjene lososom i slaninom
Pileća prsa punjena špinatom
Preljev od jogurta za salatu
Janjetina u posudi
© 2025 Zdravi recepti