Pomiješajte brašno, prašak za pecivo, 50 g šećera, vanilin šećer i prstohvat soli. Dodajte komadiće maslaca.
Razdvojite jaja i bjelanjke stavite u hladnjak.
Žutanjke dodajte u mješavinu. Miješajte dok ne dobijete glatku smjesu.
Namastite kalup promjera 26 cm. Tijesto podijelite na dva dijela. Jedan dio tijesta stavite u kalup i ravnomjerno raspodijelite.
Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko 12-15 minuta.
Ohladite kalup te ga ponovno namastite te raspodijelite drugi dio tijesta.
Mandarine operite i sa strane ostavite tri jušne žlice soka.
16 komadića mandarina ostavite sa strane za ukrašavanje.
Pomiješajte svježi sir, 75 g šećera i sok od limuna.
Utucite bjelanjak.
Umiješajte šlag.
Zagrijte sok od mandarina i želatinu. U smjesu dodajte 1-2 jušne žlice svježeg sira.
Dodajte u ostatak smjese.
Rashlađene bjelanjke i šlag dodajte smjesi.
U kalup dodajte smjesu. Prekrijte s drugim dijelom tijesta. Ukrasite šećerom u prahu i sa 16 komadića mandarina. Ostavite u hladnjaku minimalno četiri sata.