Složenac od pancete, krumpira i kadulje

Počastite dobro društvo ovim jednostavnim receptom!

Složenac od pancete, krumpira i kadulje

01:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 190 ° C.

S maslacem premažite vatrostalnu zdjelu.

Raspršite kriške krumpira, pancetu i listove kadulje po zdjeli, a usput mjestimično začinite sa solju i paprom.

Umiješajte limunov sok u temeljac i prelijte sve preko krumpira.

Premažite maslac preko vrha.

Pecite u pećnici na sat vremena, taman dok vrh ne dobije zlatnu boju i dok krumpir ne bude mekan.

Po vrhu posipajte sir i odmah poslužite.

Ostali recepti

Njoki sa šparogama, pršutom i graškom
Topla peciva sa sušenim voćem
Chia puding s jagodama
Bulgur s rotkvicama
Svinjetina na drugačiji način
Palačinke s borovnicama i šlagom
Ljekoviti tonik za jači imunološki sustav
Panzanella
© 2025 Zdravi recepti