Složenac od pancete, krumpira i kadulje

Počastite dobro društvo ovim jednostavnim receptom!

Složenac od pancete, krumpira i kadulje

01:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 190 ° C.

S maslacem premažite vatrostalnu zdjelu.

Raspršite kriške krumpira, pancetu i listove kadulje po zdjeli, a usput mjestimično začinite sa solju i paprom.

Umiješajte limunov sok u temeljac i prelijte sve preko krumpira.

Premažite maslac preko vrha.

Pecite u pećnici na sat vremena, taman dok vrh ne dobije zlatnu boju i dok krumpir ne bude mekan.

Po vrhu posipajte sir i odmah poslužite.

Ostali recepti

Zeleni sladoled s matcha prahom
Kruh od naranče
Kolač od kokosa i mrkve
Pita od jabuka
Losos s pet začina
Salata od krastavaca, avokada i tune
Smoothie od mente i naranče
Salata od borovnica i kupusa
© 2025 Zdravi recepti