Nazad na početnu

Složenac od pačetine

Počastite najbolje prijatelje s ovim odličnim receptom!

02:00
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 25 g glatkog brašna
  • 1 patka, narezana na komade i bez kože
  • 4 crvena luka, fino narezana
  • 100 g šampinjona, narezanih
  • 400 ml goveđeg temeljca
  • 225 g graška
  • 1 čajna žličica svježe narezane metvice
  • sol
  • crni papar

Priprema

Priprema

Zagrijte pećnicu na 190 ° C.

Začinite brašno sa solju i paprom, a zatim ga iskoristite za oblaganje pačetine.

Stavite luk, gljive i pačetinu u vatrostalnu zdjelu. Dodajte dovoljno temeljca da sve pokrijete, stavite poklopac i kuhajte u pećnici na 45 minuta. Dodajte grašak i metvicu i nastavite kuhati kroz daljnjih 30 minuta, sve dok patka ne omekša.

Poslužite vruće.