Salata od rabarbare, đumbira i gorgonzole

Odlična kao prilog, glavno jelo ili međuobrok.

Salata od rabarbare, đumbira i gorgonzole

00:20

Sastojci:

Priprema

U lonac stavite đumbir, šećer, rabarbaru i vodu. Kuhajte na laganoj vatri i kada proključa kuhajte oko 5 minuta.

Zgnječite gorgonzolu i pomiješajte s octom. Dodajte maslinovo ulje i dobro promiješajte. Stavite špinat u zdjelu s gorgonzolom, dodajte rabarbaru i dobro promiješajte.

Ostali recepti

Patlidžan u umaku (Fat smash dijeta)
Riža s kozicama
Čokoladni puding od avokada
Pečena purica s citrusima
Ledeni zeleni čaj s breskvama
Domaći oreo keksi za 30 minuta!
Salata od mozzarelle, krastavaca i quinoe
Svinjski kotleti s medom i ružmarinom
© 2025 Zdravi recepti