Salata od dimljene skuše

Slasna skuša za slastan dan.

Salata od dimljene skuše

00:30

Sastojci:

Priprema

Stavite krumpir u lonac s hladnom vodom, poklopite poklopcem i dovedite vodu do vrenja. Kuhajte otprilike 10 minuta ili dok krumpir ne omekša. Dobro ocijedite, vratite natrag u lonac i dodajte 1 veliku žlicu ulja. Začinite sa solju i paprom. Poklopite lonac i dobro protresite.

Prebacite krumpire u veliku posudu.

Dodajte skušu, rajčice i krastavce te salatu potočarku, a za kraj dodajte i prstohvat soli i papra.

Pomiješajte hren, ostatak ulja i ocat u zdjelici te ponovno zasolite i popaprite.

Dodajte mješavinu u salatu.

Nježno pomiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Egzotični ražnjići od šunke i ananasa
Falafel kuglice
Pileća krilca u japanskom umaku
Jednostavan sushi s tunom
Palačinke od kurkume i banane
Pečena riba na grčki način
Namaz od ananasa i banana
Sorbet od kokosa
© 2025 Zdravi recepti