Nazad na početnu

Rolada s ricotta sirom

Ukusna rolada koju ćete pripremiti za čas.

00:30
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 100g glatkog brašna
  • 1 prašak za pecivo
  • 2 žlice kakaa u prahu
  • 3 jaja
  • 120g šećera
  • 250g niskomasnog ricotta sira
  • 2 žlice šećera u prahu
  • 2 žličice narančine korice
  • 2 žlice svježeg soka od naranče

Priprema

Priprema

Prethodno zagrijte pećnicu na 200 ° C. Nauljite lim za pečenje i obložite papirom za pečenje.

Pomiješajte brašno, prašak za pecivo i kakao. Jaja miksajte oko 3 minute. Dadajte smjesu brašna i sve dobro izmiješajte. Postupno dodajte šećer i miksajte. Pecite 7 minuta.

Na papir za pečenje istresite biskvit. Odmah ga zamotajte u roladu i ostavite da se ohladi.

Mikserom izmiješajte ricotta sir, šećer u prahu, narančinu koru i sok. Odmotajte roladu i namažite s kremom. Zamotajte i pospite kakaom.

Energetska vrijednost

375