Rižoto sa špinatom i graškom

Rižoto koji ćete pripremiti u pećnici.

Rižoto sa špinatom i graškom

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C.

Zagrijte maslac na srednje jakoj vatri. Dodajte luk kozjak, ½ žličice soli i ¼ žličice papra. Kuhajte, miješajući često, oko 5 minuta. Dodajte vino i miješajte oko 3 minute dok vino gotovo ne ispari. Dodajte juhu i rižu, i pustite da prokuha.

Pokrijte posudu i stavite u pećnicu. Kuhajte u pećnici oko 20 do 25 minuta.

Dodajte kuhani grašak, špinat, parmezan, pola žličice soli i ¼ žličice papra, i promiješajte.

Energetska vrijednost:

309

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Bogata juha od korijandera i mrkve
Smrznuti grčki jogurt s vanilijom
Smoothie od jagoda, jogurta i nektarine
Kremasta kajgana sa sirom i Shiitake gljivama
Ljetna salata od jagoda i špinata
Ćufte punjene mozzarellom
Tjestenina s umakom od patlidžana i rajčice
Chili
© 2025 Zdravi recepti