Rižoto s rajčicama i parmezanom

Jednostavno i ukusno jelo.

Rižoto s rajčicama i parmezanom

00:30

Sastojci:

Priprema

Skuhajte rižu. Dinstajte luk i pola maslaca. Umiješajte temeljac i pasiranu rajčicu. Kuhajte 10 minuta. Promiješajte i dodajte rajčice i mozzarellu. Kuhajte još 8 minuta i umiješajte rižu. Dodajte preostali maslac i parmezan. Začinite po želji i poslužite.

Ostali recepti

Maslac od sjemenki bundeve s cimetom
Pile sauvignon od gljiva i pita
Losos s peršinom i limunom
Potplećnjak ili ribeye odrezak s madagaskarskim umakom
Veganska musaka
Smoothie od malina i maslaca od kikirikija
Čokoladni banana smoothie
Antioksidacijski smoothie od acai bobica
© 2025 Zdravi recepti