Rižoto od šparoga

Lagani ručak kada ne znate što bi kuhali.

Rižoto od šparoga

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje i pola maslaca u velikoj, dubokoj tavi. Pržite luk i češnjak 3 do 5 minuta dok ne omekša. Dodajte rižu i miješajte. Dodajte vino i miješajte 1 minutu. Dodajte vodu ili temeljac i kuhajte dok riža nije gotova, ali je još uvijek al dente. Dodajte šparoge, umiješajte sir, preostali maslac i pola šalice kipuće vode. Kada se svi sastojci pomiješaju, smanjite temperaturu i kuhajte još 5 minuta. Maknite s vatre, umiješajte koricu limuna i peršin. Dodajte parmezan na vrhu i poslužite.

Ostali recepti

Ovaj ukusan smoothie izvrstan je lijek za srce, mozak i zglobove
Mini kuglof od vanilije
Složenac od kunića
Osvježavajući kolač s jagodama
Pileća prsa s limunom i orasima
Talijanska juha od povrća
Veganski sladoled od čokolade
Voćni frape
© 2025 Zdravi recepti