Riblji temeljac

Ovaj temeljac je najbolja podloga za sve riblje delicije koje volite pripremati.

Riblji temeljac

00:40

Sastojci:

Priprema

Rastopite maslac. Dodajte luk i pirjajte 3 minute uz često miješanje. Dodajte riblje glave i kosti, i pirjajte još 4 minute. Ulijte vino i 1 litru hladne vode. Dodajte bilje i prstohvat soli.

Kuhajte na jakoj vatri dok ne prokuha, zatim smanjite vatru i kuhajte još 20 minuta. Na kraju temeljac procijedite i čuvajte u hladnjaku do tjedan dana ili 3 mjeseca u zamrzivaču.

Energetska vrijednost:

28

Ostali recepti

Obrok u čaši (Dijeta Jona Gabriela)
Čokoladni kolač sa sirom i malinama
Čokoladne zobene palačinke
Namaz od indijskog oraščića i kokosa
Pileća rolada
Tjestenina s tunom i ricottom
Francuski kruh s tikvicama i sirom
Losos s mladim krumpirom
© 2025 Zdravi recepti