Riba s povrćem

Zdrav i lagan obrok.

Riba s povrćem

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Nasjeckajte tikvice, luk, rajčice i masline, i pospite jednom žlicom ulja. Ribu premažite žlicom maslinovog ulja i stavite na povrće. Pecite u pećnici 25 do 30 minuta.

Nasjeckajte češnjak i dodajte sok od limuna, senf i preostalo ulje. Sve dobro izmiješajte i napravite preljev.

Podijelite kuhano povrće na tanjure i na vrh stavite komad ribe. Pospite ribu preljevom i peršinom, i poslužite.

Ostali recepti

Proljetna tjestenina
Kruh s medom
Tost s avokadom i ovčjim sirom
Pljeskavice od tune i čilija
Pureći kotleti s dinjama
Tjestenina u umaku od patlidžana i pršuta
Zapečena tjestenina s graškom i sirom
Kolač od borovnica i tikvica
© 2025 Zdravi recepti