Riba s krumpirom i povrćem

Lagani obrok bez glutena.

Riba s krumpirom i povrćem

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Stavite krumpir, luk, češnjak, origano i maslinovo ulje u lim za pečenje. Začinite i izmiješajte rukama. Pecite 15 minuta. Promiješajte i pecite još 15 minuta.

Dodajte limun i rajčice i pecite 10 minuta, a zatim na vrh stavite riblje filete i pecite još 10 minuta. Prije posluživanja pospite peršinom.

Energetska vrijednost:

388

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Čaj od bazge
Zarolana piletina na grčki način
Paprike s 3 vrste sira
Pandoro - slatki talijanski kruh
Batat s ružmarinom i gljivama
Marinirani janjeći kotleti
Pljeskavice od lososa na podlozi od krastavaca
Namaz od avokada i maslina
© 2025 Zdravi recepti