Nazad na početnu

Riba s krumpirom i povrćem

Lagani obrok bez glutena.

01:00
4 osobe
Lako

Nutritivne vrednosti

  • Proteini 23g
  • Ugljikohidrati 42g
  • Masti 13g
  • Zasićene masti 2g
  • Vlakna 6g

Sastojci

  • 5 malih krumpira izrezanih na kockice
  • 1 narezana glavica luka
  • 2 češnja grubo nasjeckanog češnjaka
  • ½ žličice origana
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • ½ limuna izrezanog na kriške
  • 2 velike rajčice izrezane na kriške
  • 2 fileta aljaške kolje (oko 200 g)
  • 1 žlica grubo nasjeckanog peršina

Priprema

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Stavite krumpir, luk, češnjak, origano i maslinovo ulje u lim za pečenje. Začinite i izmiješajte rukama. Pecite 15 minuta. Promiješajte i pecite još 15 minuta.

Dodajte limun i rajčice i pecite 10 minuta, a zatim na vrh stavite riblje filete i pecite još 10 minuta. Prije posluživanja pospite peršinom.

Energetska vrijednost

388