Rezanci s tunom i rajčicom

Ugodan i kvalitetan obrok.

Rezanci s tunom i rajčicom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Dodajte češnjak i ljute čili papričice, dinstajte na par sekundi, a zatim dodajte i luk. Dinstajte miješajući na oko pet minuta, taman dok luk ne bude mekan.

Dodajte tunu i masline u tavu i miješajte dok se sve dobro ne promiješa. Dodajte rajčice i dovedite smjesu do vrenja.

Začinite sa solju, paprom i peršinom, a zatim smanjite vatru i kuhajte na 5 minuta dok se rajčice ne raspadnu.

U međuvremenu kuhajte rezance u lagano posoljenoj kipućoj vodi na 3-4 minute, sve dok rezanci ne omekšaju.

Dobro ocijedite, pomiješajte rezance s umakom i poslužite odmah.

Ostali recepti

Lagani ručak od samo tri sastojka!
Zapečene prokulice s hrenom, slaninom i medom
Zobene pahuljice s jagodama i bademima
Smoothie od avokada, banane i kakaa
Smoothie od bundeve
Smoothie od kelja i voća
Tortilje s keljom i slanutkom
Ukusna salata s lososom
© 2025 Zdravi recepti