Rezanci s tunom i rajčicom

Ugodan i kvalitetan obrok.

Rezanci s tunom i rajčicom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Dodajte češnjak i ljute čili papričice, dinstajte na par sekundi, a zatim dodajte i luk. Dinstajte miješajući na oko pet minuta, taman dok luk ne bude mekan.

Dodajte tunu i masline u tavu i miješajte dok se sve dobro ne promiješa. Dodajte rajčice i dovedite smjesu do vrenja.

Začinite sa solju, paprom i peršinom, a zatim smanjite vatru i kuhajte na 5 minuta dok se rajčice ne raspadnu.

U međuvremenu kuhajte rezance u lagano posoljenoj kipućoj vodi na 3-4 minute, sve dok rezanci ne omekšaju.

Dobro ocijedite, pomiješajte rezance s umakom i poslužite odmah.

Ostali recepti

Pikantno pečeno povrće i leća
Muffini od bundeve i cimeta
Salata od brokule, brusnica i šipka
Žuti smoothie
Čajni kolač s voćem
Kolač od naranče i čokolade
Burrito s jajima i slaninom (Biggest loser dijeta)
Kajgana od patlidžana i ovčjeg sira
© 2025 Zdravi recepti