Rezanci s puretinom i mahunama u hoisin umaku

Nakon napornog radnog dana, počastite se ovom ukusnom i egzotičnom večerom.

Rezanci s puretinom i mahunama u hoisin umaku

00:25

Sastojci:

Priprema

Skuhajte rezance prema uputama i zadnje 2 minute dodajte mahune. Ocijedite i stavite na stranu. U maloj zdjeli pomiješajte hoisin umak, sok limete i čili umak. U woku ili tavi zagrijte ulje i prepržite meso. Dodajte češnjak i pržite još minutu.

Umiješajte mješavinu hoisin umaka i kuhajte dok smjesa ne postane ljepljiva. Umiješajte rezance, mahune i pola mladog luka. Prije posluživanja, pospite rezance s preostalim mladim lukom.

Ostali recepti

Mediteranska quinoa salata (dijeta 5 faktora)
Hladna juha od cvjetače i jogurta
Salata od krastavaca, avokada i tune
Čokoladno nebo
Pečena jaja s dimljenim lososom
Veseli smoothie od marelice
Zdravi sendvič s jajima i kozicama
Špageti s krem umakom od šampinjona i pancete
© 2025 Zdravi recepti