Počastite posebno društvo!
Sastojci:
Pomiješajte trakice teletine sa začinjenim brašnom.
Rastopite maslac u tavi. Dodajte teletinu u tavu i pecite dok teletina ne dobije smeđu boju. Uklonite teletinu sa strane.
Dodajte luk u tavu i pirjajte dok ne dobijete zlatno smeđu boju. Dodajte vino i brzo kuhajte kako bi smanjili količinu tekućine. Dodajte temeljac i vrhnje te začinite solju i paprom.
Smanjite vatru i čekajte dok umak ne bude kremast i gust te na kraju dodajte teletinu.
U međuvremenu kuhajte rezance u lagano slanoj kipućoj vodi dok ne budu al dente.
Ocijedite ih i premjestite u toplu zdjelu za posluživanje.
Umiješajte 1 žlicu parmezana u umak, a zatim prelijte umak preko tjestenine i nježno promiješajte.
Poškropite sve s preostalim parmezanom i odmah poslužite.