Rajčice punjene rižom i limunom

Ukusni prilog svakom jelu.

Rajčice punjene rižom i limunom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Prerežite vrh svake rajčice i stavite ih sa strane. Izvadite pulpu i stavite strane. Pazite da rajčice ne probušite.

U blenderu pomiješajte pulpu, češnjak, limunov sok i limunovu koricu. Dodajte začinsko bilje i sol i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna.

Pomiješajte rižu i rajčice. Dodajte šećer, dobro promiješajte i napunite svaku rajčicu smjesom. Poklopite svaku rajčicu njenim vrhom i stavite da se peče u pećnici oko 30 minuta.

Ostali recepti

Lava cake za obožavatelje slatkog
Slatka kaša od quinoe
Zobene pahuljice sa chia sjemenkama i borovnicama
Orijentalni čaj za čišćenje organizma
Quinoa s bundevom
Quiona s proljetnim povrćem
Punjeni tofu ražnjići
Smoothie od kelja i zelenog čaja
© 2025 Zdravi recepti