Rajčice punjene keljom

Zapečene rajčice posute parmezanom.

Rajčice punjene keljom

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijete pećnicu na 200°C.

U velikoj tavi na srednje jakoj vatri zagrijte 2 žlice maslinovog ulja i dodajte mljevenu čili papriku. Dodajte nasjeckani kelj i kuhajte oko pet minuta. Ostavite da se ohladi.

Izrežite vrhove svake rajčice i uklonite sjemenke iz nje. Posudu za pečenje pospite s malo maslinovog ulja. Rajčice začinite solju i paprom, i stavite malo parmezana u svaku rajčicu.

Umutite jaja i začinite ih solju i paprom. Dodajte kelj. Koristeći malu kuhaču, ulijte smjesu jaja u rajčice i ispunite svaku gotovo do vrha. Pospite rajčice s ostatkom parmezana i pecite u pećnici oko 45 minuta.

Ostali recepti

Smoothie od špinata, manga i meda
Sok od krastavca i celera
Voćni napitak
Smoothie od kivija
Chunky Monkey Smoothie
Srdele s crvenim ribizlom
Pita od jaja, špinata i paprike
Muffini od brusnica i bundeve
© 2025 Zdravi recepti