Ragu od gljiva

Nagradite nepce ovim odličnim receptom!

Ragu od gljiva

00:45

Sastojci:

Priprema

Stavite luk, češnjak, sjemenke korijandera, ocat, umak od soje, šeri, pasiranu rajčicu, šećer i temeljac u veliku tavu. Dovedite do vrenja, smanjite toplinu i ostavite neka se krčka, pokriveno, na 5 minuta.

Skinite poklopac s tave te nastavite pirjati još 5 minuta ili dok se tekućina ne smanji za pola.

Dodajte sve gljive i kuhajte ih na 5 minuta. Izvadite gljive iz tave sa žlicom s prorezom i prebacite ih u zdjelu za posluživanje i održavajte ih toplima.

Prokuhajte sokove u tavi na oko 5 minuta, taman dok se smanje na oko 75 ml. Začinite sa solju i paprom.

Ostavite da se ohladi na 2-3 minute, a zatim prelijte preko gljiva.

Poslužite toplo ili dobro ohlađeno.

Ostali recepti

Čokoladna torta koja se ne peče
Muffini od banane i zobenih pahuljica
Palačinke s borovnicama i šlagom
Tjestenina s graškom i ricottom
Arroz con pollo
Zapečena tjestenina s brokulom i ricottom
Juha od kokosa i cikle
Kremasta juha od šparoga i jogurta
© 2025 Zdravi recepti