Odličan ručak za Vaše najdraže
Sastojci:
Pureća prsa prorezati po sredini (ne do kraja) te rastvoriti. Meso istući, obložiti prethodno blanširanim listovima kelja. Na listove kelja složiti gljive koje smo prethodno skuhali i papriku te sve zamotati. Obložiti alufolijom i peći u pećnici bez masnoće uz dolijevanje vode. Peći na temperaturi od 180 stupnjeva 20 minuta. Kada je meso gotovo, roladu izrezati na odreske i složiti na tanjur, preliti kremom od komorača i poslužiti s kuhanim povrćem. Krema od komorača: komorač (korijen) narezati na krupnije komade i prokuhati u slabije soljenoj vodi i limunovom soku toliko da tekućina tek pokrije komorač. Kada veći dio tekućine ispari, mikserom od kuhanog koromača napraviti kremu. Kremi dodati sojino vrhnje. Lagano kuhati oko pet minuta i poslužiti uz pureću roladu.