Punjeni krumpir

Ukusni krumpiri punjeni keljom i slaninom.

Punjeni krumpir

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Operite krumpir i izdubite ga po želji. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i poslažite krumpir. Vanjski dio krumpira premažite maslinovim uljem i krumpire malo posolite.

U srednje velikoj tavi zagrijte maslac. Dodajte slaninu, luk i češnjak. Nasjeckajte ostatke krumpira i stavite u tavu. Kuhajte na srednje jakoj vatri dok slanina i luk ne omekšaju.

Dodajte kelj i kuhajte na srednje jakoj vatri oko 3 minute, dok kelj ne omekša. Žlicom napunite krumpire i stavite ih pećnicu. Pecite oko 20 minuta, izvadite i poslužite.

Ostali recepti

Osvježavajući sladoled od ribizla
Namaz od luka i jabuke
Smoothie od jagoda, banane i špinata
Pita od camemberta
Smoothie od banane i grožđa
Mlijeko od lješnjaka
Hrskavi svinjski kotleti
Mafini s jabukom i cheddarom
© 2025 Zdravi recepti