Punjeni francuski tost

Hrskavo i ukusno.

Punjeni francuski tost

00:10

Sastojci:

Priprema

Prerežite baget na deblje kriške i popola. Unutarnju stranu premažite krem sirom. U zdjeli pomiješajte jaja, mlijeko, cimet, muškatni oraščić i vanilin šećer.

Rastopite maslac u tavi. Umočite vanjsku stranu bageta u smjesu od jaja i stavite na tavu. Pecite 2 do 3 minute.

Ravnomjerno rasporedite kriške sira na baget i poklopite ih tako da dobijete sendvič. Nasjeckajte maline, pospite ih po tostu i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie od naranče, mrkve i ananasa
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Muffini s bananama i borovnicama
Pileći ražnjići s ananasom i jagodama u limunskoj marinadi
Čaj od bosiljka
Juha od mrkve i kurkume
Njoki s karfiolom
Smoothie sa sladoledom
© 2025 Zdravi recepti