Nazad na početnu
Sastojci
- 2 avokada
- 1/4 šalice svježeg soka od limete
- 2 skuhana i nasjeckana fileta pilećih prsa
- 4 sitno nasjeckana mlada luka
- 12 punjenih maslina
- 1/2 žličice soli
- 1 žličica papra
- 2 žlice crnog vina
- 1/2 šalice naribanog cheddar sira
- 1 šalica nasjeckanih rajčica
Priprema
Priprema:
- Avokado prerežite vodoravno na pola i izvadite košticu. Pospite ga sa sokom od limete.
- Avokado izdubite kako biste ga mogli napuniti. Masline nasjeckajte na četvrtine, pomiješajte ih s rajčicama, crnim vinom, paprom, soli, lukom, piletinom i mesom avokada kojeg ste izdubili. Dobro promiješajte.
- Zagrijte pećnicu na 180 °C. Ravnomjerno napunite svaki avokado smjesom.
- Pospite cheddar sirom i stavite u pećnicu da se peče dok se sir ne rastopi.